úterý 13. srpna 2013

Kate

Hezké odpoledne.

Po sérii velmi parných dní, přišlo, všemi vítané, ochlazení. Já si Vás ale dnes dovolím, alespoň na chvíli, přenést zpět do dní zalitých sluncem. Přináším Vám poslední set fotografií, 
které jsou inspirované krásou ženy a květin. Jistě Vám bude zřejmé, čím jsem se inspirovala -   - ano je čas žní a po nich následují dožínkové slavnosti. Krásná Kateřina se v jeden parný podvečer proměnila v žínku z polí a luk a dnes, když už je chladněji a stále vyprahlou zem kropí četné bouřky, se můžete podívat, jak to vše dopadlo. :-)











Realizace

 Modelem postála, make-up zrealizovala a oblečení poskytla: Kateřina Kubačková
Fotila: Lucie Blahutova

www.lucieblahutova.cz (www.lucieblahutova.webnode.cz)
email: L.Blahutova-photo@seznam.cz

 


úterý 6. srpna 2013

Jane

Přeji krásný den.

Po minulé, zvlášť barevné, fotosession s krásnou Terezií, Vám dnes představuji další neméně krásnou slečnu a další krásné květy. 
Léto je v plné síle a tropické teploty svádějí k návratu ke sladkému nevědomí, kdy jsme nepotřebovali oblečení. Inspirovala jsem se tímto a spolu s modelkou Janou a vizážistkou Anežkou jsme vytvořily předposlední sadu fotografií z mé "Flower passion". 
Janu jsme doslova zasadily mezi nádherné kulovité květy hortenzie, které tak úžasně doplňují její svůdnost a tajemný pohled hlubokých modrých očí...


Děkuji moc Janě a Anežce za skvělou spolupráci. :-)












Realizace

Modelka: Jana Š.
Make-up: Anežka Lachová
Photo: Lucie Blahutova

www.lucieblahutova.webnode.cz
email: L.Blahutova-photo@seznam.cz